top of page

Informatie

Simple forwarding solutions

Fair- Freight is uw partner met kennis en ervaring op het gebied van import, export, douaneformaliteiten en complete douane afhandeling. Wanneer u te maken hebt met het impoteren of exporteren van goederen, dan zijn de douaneformaliteiten vaak een wirwar van regeling voor bedrijven. Wij als Fair-Freight nemen deze zorg van u over een zorgen voor de gehele trajecht van A tot Z ongeacht de landen waardoor uw product worden vervoerd.

Douane Zaken

 

Onze gediplomeerde declaranten adviseren u graag over alle voorkomende douanezaken. De consultants van Fair-Freight verzorgen alle douanedocumenten voor import en export. Zoals T1, T2, T2L CvO EUR1 en ATR documenten maar wij verzorgen ook documenten voor tijdelijke inklaringen voor bijvoorbeeld, beursmateriaal of tentoonstellingen. Wij verzorgen het gehele documenten proces zodat u als ondernemer onbelemmerd internationaal zaken kan doen.

Luchtvracht berekening

 

Als u  een pakket via luchtvracht verstuurd zijn het soms pakketten die niet zwaar zijn maar wel groot in omvang en nemen daardoor veel plaats in. Daarom wordt er voor uw luchtvracht zending een volume gewicht bepaald. Dit kan effect hebben op het tarief voor uw zending. Als luchtvrachtspecialist zorgen wij dat onze klanten hiervan op de hoogte zijn.

Zeevracht Containers

 

Voor grote en zware zeevracht transport is full container load FCL zeer geschikt hierbij is een container enkel geladen met uw goederen. Heeft u een kleinere zeevracht zending dan is Less container load LCL de ideale optie, hierbij worden uw goederen samen met andere zendingen in één container vervoerd. Als expediteur zoeken wij de juiste oplossing voor uw zeevracht zending.

bottom of page